Beauty and The Beast

Beauty and The Beast

Anotace: Both a little scared, neither one prepared...

Oba trochu vyděšení,
ani jeden připraven...
Touha není k utišení,
rozum, ten je unaven.

Jen dnes a zítra bůh ví jestli.
Oba to vědí, přece však
jim to, co předtím každý snesli
dodalo sílu zrychlit vlak

a plnou parou vyrazili
dál, ke svým snům a nadějím,
znaveni, přesto plni síly,
šli se dát zapsat do dějin.
Autor SimonaKarlova, 21.03.2018
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: bogen, Iva Husárková, Šípková Růženka, Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí