Mé věčné téma

Mé věčné téma

Anotace: ...zjevně se mnou zůstane, ať udělám cokoliv. Ale ono to nějak dopadne, dřív nebo později :-)

Mám se prý znovu

Otevřít lásce

Mužů i žen

Bez předsudků

 

Měla jsem jasný cíl

Co měl začít

Ve chvíli, kdy se

Rána v srdci zacelí

 

Z ublížení vystavěná

Zeď stojí jako věrný

Voják na stráži

Při každém mém kroku

 

Vím, co bych měla

Když minulost už neplatí

A nová cesta znamená

Jít bez zábran vpřed

 

Ženy v ženách

Muži v mužích

Ženy v mužích

Muži v ženách

 

Vím, že co chci

Je rozhodnutí

Založeno na zákonech

Co už nejsou

 

A upřímně netuším

Co udělám

Pokud mě scénář

Otevření se překvapí

 

Jen vím, že bych

Byla hlupák

Kdybych nepřijala souznění 

Ve všech podobách

 

Čekám na muže

Ale nevím, jestli

To nebude trochu

Žena v muži

 

A nevím, zda

Místo toho nepřijde

Muž v ženě

Mi přímo naproti

 

Vím, co nechci

A vím, že ve skutečnosti

Brzdím sama sebe

Zcela zbytečně

 

A vím, že jsou věci

Kterých se nevzdám

Pro nikoho

Protože nemusím

 

A jak to skončí?

To raději nechám

Ve hvězdách

Věřím jim víc než sobě

Autor Denael, 22.03.2018
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: grázlík, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí