Spánek

Spánek

Anotace: SPÁNEK jsem jak ta květina co mrazem hyne na prahu zimního spánku když padá z rozpárané peřin...

SPÁNEK

jsem jak ta květina
co mrazem hyne
na prahu zimního spánku
když padá z rozpárané peřiny
samotného vláde zimní štvanice
nesedraná snůška bělostného nadělení
jeho bič upletený
z tekutého ohně
obtáčí mé hrdlo
toužící po kapce života
prosím sepni svoje dlaně
a dej mi pít
odtrhni z hrdla bič
svlékni svoji kůži
ať mi není zima
přesaď do své zahrady
-opět vykvetu
Autor život je pes, 22.03.2018
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: Bufik, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí