Ten hlas, ta tvář a rty

Ten hlas, ta tvář a rty

Anotace: Dlouhá je noc, Zase nemůžu spát, Trpká pravda uvnitř, Moc rychle začala zrát, Že jsi rána, co se nehodí, Že jsi měsíční svit v mém pokoji...

 

Dlouhá je noc

Zase nemůžu spát

Trpká pravda uvnitř

Moc rychle začala zrát

Že jsi rána, co se nehojí

Že jsi měsíční svit v mém pokoji

Klesám na dno a ještě níž

Všechno dávný je mi na obtíž

 

Ten hlas, ta tvář a rty

Jdou ke mně blíž

Z útrob bezejmenný tmy

Ty víš, za to můžeš ty

 

Dotek našich úst

Vyzněl tak měkce

Přesto všechno způsobil

Extra silný projekce

A celý se to hnulo dál

Kde to vůbec nikdo nečekal

Kde poslední

Co na zemi ležet zůstalo

Je rozbitý

Ledový zrcadlo

 

Ten hlas, ta tvář a rty

Jdou ke mně blíž

Z útrob bezejmenný tmy

Ty víš, za to můžeš ty

 

Nic jsem s tebou

Nechtěl mít

Prožít jednu noc

A pak tě nechat být

Jenže já se zamotal

Do citů tvých

Do vibrací kolem nás

Nebezpečných

 

Ten hlas, ta tvář a rty

Jdou ke mně blíž

Z útrob bezejmenný tmy

Ty víš, za to můžeš ty

Ty víš, za to můžeš ty

Já nebo ty

 

(Hanuš Šparlinek, 23.3.2018)

 

https://www.youtube.com/watch?v=v0o5HJRk3Ac

Autor Hanuš, 26.03.2018
Přečteno 406x
Tipy 4
Poslední tipující: grázlík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí