Nadechnout se

Nadechnout se

Anotace: ...

Snad až příště se rozední
budeš tady
a i s červánky zůstaneš

po té noci
jen pro nás
zvony se rozezní
a ty bát
se přestaneš

Čekám na to ráno
s tebou
se zbytky noci
v konečcích řas

ve čtyřech očích
vše je psáno
a já nadechnout se zas chci
z tvých krás...
Autor Flyhawk, 27.03.2018
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: grázlík, Bufik, Stela
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí