Mrazivé srdce

Mrazivé srdce

Anotace: ***

Hluboká voda,
Mrazivý tok,
Tvé srdce z kamene,
Ledový dok.

Vydržet v něm,
To těžká věc,
Je jako temný hrad,
Bez ohně pec.

Ohřej ho svou láskou,
Ať dá s v něm žít.
Pro tebe rebelskou,
Pro mě však štít.

Zkus to, jen na chvíli,
Co je to milovat.
To není na škodu,
Zkusit, co je mít rád.

Být láskou pohlcen,
To není trestný čin.
Být z lásky nemocen
Je mít chvíli z pár hodin.

Pár hodin s osobou,
Která stvoří ti svět.
Je jako boží ráj,
S andělem rozprávět.

Tak jen to vyzkoušej,
Ať srdce tě vede.
Buď tu jenom pro mě.
já jen pro tebe.
Autor dark_stuff, 21.02.2007
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víš, ty seš taková světlá výjimka mezi klukama...kdybych tě nečetla, řekla bych, že vaše pohlaví si snad ani lásky neváží...že tou osobou,která vztah táhne je holka- alespoň u mě to tak vždycky bylo...takže děkuji za otevření očí:-)

02.03.2007 21:01:00 | Lucyane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí