Budoucnost (je) ve hvězdách

Budoucnost (je) ve hvězdách

Anotace: Ráj milenců

Chci letět s tebou ke hvězdám,
kde Měsíc darem jak šperk ti dám,
kam poplujem neznámem nevím sám,
snad souhvězdí odhalí nám cesty plán.

Dál od Slunce, ať krásu ti nezávidí,
do temnoty, kam svými paprsky nedoslídí,
někam daleko pryč od všech lidí,
kde okem nás nikdo neuvidí.

Až na konci budem hvězdné dráhy,
ty budeš Sluncem, já Měsíc tvůj drahý,
co zatímco spíš, tak hvězdy taví,
svět a v něm dům jen pro nás dva staví.

Ty pak do něj přivedeš život(a) vodu,
vysáziš stromy jak hradby po obvodu,
zahradou vysteleš zem k našemu vchodu
a tak dojde nakonec k Ráje zrodu.
Autor Serja, 02.04.2018
Přečteno 424x
Tipy 1
Poslední tipující: Janna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí