Je to ten cit

Je to ten cit

Anotace: ...

Je to ten cit

Je to ten stisk rukou
chuť rtů
zabíjejících pohledů.
Hra dvou citů
Co padají dolů z útesu
Srdcí co hoří i pod vodou
Úsměvů které nikdy nedojdou
Vzpomínek v mysli navždy zůstanou
Vůně jenž láká myšlenky s tebou spojenou
Životů i růži co bez sebe nenávratně uhasnou
Autor Marlene0621, 03.04.2018
Přečteno 425x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Džihiro
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi aktualni pro me. :-(

25.06.2019 22:07:11 | Džihiro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí