Zázrak sychravé noci

Zázrak sychravé noci

Anotace: Sychravá noc, Modlitby z úst se derou ven, Zatímco ty mnou pronikáš až na obnaženou kostní dřeň. Nestoupám k nebi, Padám s tebou níž....

 

Jsem na tom hůř

Je to na mě znát

Nálož citů pod kabát

Nelze schovat

 

Klečím v blátě

Měsíc padá na holou stráň

Kde Bůh mě ochrání

Před láskou

Co dál mě zabijí

 

Sychravá noc

Modlitby z úst

Se derou ven

Zatímco ty mnou pronikáš

Až na obnaženou

Kostní dřeň

 

Nestoupám k nebi

Padám s tebou níž

Tvé úzké rty mi šeptají

Tak se chvíli opři

O můj těžký kříž

 

Stávám z bláta

Měsíc padá na holou stráň

Kde Bůh prý odpouští

Drama lásky

S prstem na spoušti

 

Sychravá noc

Němé modlitby z úst

Padají na pustou zem

Zatímco ty v mlze tančíš

Vláčná jako nejkrásnější sen

 

Jako éterický vjem

 

 (Hanuš Šparlinek, 29.3.2018)

 

https://www.youtube.com/watch?v=MjD_5hcX2Lk&list=RDMMMjD_5hcX2Lk 

 

Autor Hanuš, 03.04.2018
Přečteno 418x
Tipy 2
Poslední tipující: Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hanuši...krásné, ráda jsem četla:)*ST*

03.04.2018 07:01:30 | Anděl

Děkuji Anděli, komentář od Tebe vždy potěší. Je to v melodii DM

03.04.2018 16:54:56 | Hanuš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí