Šeptám tvé jméno

Šeptám tvé jméno

Anotace: ...

 

Píši tvé jméno do písku

na hranu moře a souše.

Když jej vlny smyjí,

přeji ti, ať jsi zdravý.

 

Šeptám tvé jméno do větru,

co předzvěstí je bouře.

Když první hrom zazní,

přeji si, abys byl šťastný.

 

Hledám tvé jméno na obloze

mezi hvězdami v nekonečnu.

Třeba na ně pohlédneš i ty.

Posílám po nich hezké sny. 

 

...

Pak jsem šťastná i já.

Autor Lucucu, 07.04.2018
Přečteno 505x
Tipy 9
Poslední tipující: Marten, jenommarie, Tomcat, Jan Urban, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí