Připíchnutá

Připíchnutá

Anotace: k vitríně tvé postele, jak polapený motýl... (z r.2016)

Připíchnutá
... k vitríně tvé postele
(jak polapený motýl)
Když pel jí z křídel stíráš
Na poplach srdce jí bije

Silně jak zvon v kostele
(jenom s větší vášní)
Ty polibky ji týráš!
Můra co nocí ožije
..
Pak uhoří v Tvém plameni
(tím ještě víc jej rozhoří)
Nech ji vletět do pokoje
Stíny po zdech malují

Rty stisklé na Tvém rameni
(a ruce křídla kolem Tebe)
Navždy zůstane jen Tvoje
Oknem vám sny připlují
Autor Sandra_T, 08.04.2018
Přečteno 377x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí