Knížka

Knížka

Anotace: Když se naše cesty rozejdou  a ty ji zase otevřeš, vzpomínky zas k tobe prijdou a ty se usměješ. ...

Když se naše cesty rozejdou 
a ty ji zase otevřeš,
vzpomínky zas k tobe prijdou
a ty se usměješ. 

Prožij tu něhu.
Zavři oči a sni.
Tu lásku bez břehů.
To štěstí tam zní.

Vzpomeň si na to krásný
A vybav si naše šílenství.
To milování s vášní
vždy zůstane naše tajemstvi.
Autor Pavlina, 10.04.2018
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: mirecek, JSJ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí