Třeba to bude zítra

Třeba to bude zítra

Anotace: Třeba to bude zítra, lásko.

Třeba to bude zítra,
kdy briliant tvých očí
způsobí,
že hlava má se točí.
Třeba to bude zítra,
kdy srdce moje
vynechá úder,
protože je Tvoje.
Třeba to bude zítra,
kdy naše rty,
náhle,
vyjdou si v ústrety.
Třeba to bude zítra,
kdy mé a tvé sny
změní se,
ve společné dny.
Třeba to bude zítra,
a řekneme si,
že naše láska,
bude už navždy
bezmezná jak hlubina naších srdcí.
Autor Pa Jush, 10.04.2018
Přečteno 441x
Tipy 1
Poslední tipující: grázlík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí