Zamilovanej

Zamilovanej

Anotace: Už jedou první popeláři svoz poloprázdných vín a od propitejch gáží bolavý hlavy z kocovin Na ...

Už jedou první popeláři
svoz poloprázdných vín
a od propitejch gáží
bolavý hlavy z kocovin

Na prvním rohu někdo spí
chlap v mundúru se směje
co neví, nikdy nepoví,
má ruce s vůní petroleje

Za rohem vajgl – dohořívá
holka se culí u záclon
„hej, Fando, přihořívá!
dáš ji - tak dávám milion!"

Směna za směnou se míjí
pomerančový muž to ví
pár dnů, představ, nostalgií
co do očí se vpíjí

ale jednou.. jednou tu holku vážně osloví!
Autor Semtampisu, 11.04.2018
Přečteno 447x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Špáďa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Voní i životem dolních deseti miliónů.

11.04.2018 17:03:35 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí