Cesta za světlem

Cesta za světlem

Anotace: Imaginace stvoření tvora lásky


Diky rozpětí jeřábů křídel plachtím

Skluzavkou z mračen sklouzám

Jako kosa orající parky jezů

Míjím křištálové ohony medúz

V přístavišti bezutišných pávů stavím

A Plavím se ve vznešené kosmologii imaginace

Paralelních světů membrán

Brodím se k zapadajícímu omamnému světlu

 

Ze scénářů sci-fi příběhů

Vidím za obzor horizontu

Kde ve spirále spříznění

Zdroj záře pohyblivou sílou tukanskanskan duši spřádá duhovou nití

Za zpěvu křivánčích ratolestí

Vítr nabaluje kousky vzácných kamenů

A slepuje je nejsladčím medem ve zdatné tělo chlapce
  

Srdce je neseno v květinové lázni
Vloženo dvířky hrudi do středu systému 
Začíná tlouci stejným rytmem
V tom půvabná bytost
Tvor všech dimenzí
Rozevírá zrak a odrážím se v jeho azurových očích
Jako v zrcadle pravdy

 
Popojdeme blíže
Konečky prstů se dotknou
Jiskra náhle vzplane plaménky v hrudi se rozhoří
Dlaň v dlaňi
Úklon a vhled do třetího oka
Špičky nosu opřeny
Jazýček ochutnává karamelové koutky úst
Rtíky laskají přítomnost
 

Cítím víc než jen své chvějící se tělo vášní
Cítím spojení s celým vesmírem
K úplnému spojení nás dělí jen časová skulinka
A v tom vytryskává fontána lásky
Komplexního celku
Nejsme ty a já
Dokázali jsme stvořit my
Dokonale planoucí My
 

V pomíjivosti času i prostoru
Plujeme na vlnách oceánu
Kde mořští vlci spřádají plány

 
Jen čas ví co bude dál...
Autor MiMiKa, 11.04.2018
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí