Ať nemusíš se bát

Ať nemusíš se bát

Anotace: Za trochu naděje šla bych světa kraj...

Než naše srdce zkamení
od lží a polopravd
přivolám nocí mámení
ať nemusíš se bát

Než naši lásku dohoní
v černé kápi kat
vyslyším úst tvých vábení
ať nemusíš se bát

Než naši touhu vyplení
jak nestřežený hrad
koupím ti duhu na nebi
ať nemusíš se bát

Než uvíznou city pod zemí
a my přestanem se smát
přijeď si pro mě na koni
ať nemusím se bát
Autor lampicka, 21.02.2007
Přečteno 382x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc hezké-fakt Bobi

23.02.2007 11:16:00 | bobi bobie

krása :)

21.02.2007 23:40:00 | Gagulii

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí