Až se odmlčí

Až se odmlčí

Anotace: .

Až naše slunce dojde k hoře, za kterou se navždy schová,

zem v nás bude mrazem křehnout, pak budu prosit svého Boha:

 

Nech pevně zavřít moje oči nad posledním dopisem,

kde v žádném slově není láska ač končí jejím podpisem.

Ať moje ruce ztratí cit a nemohu víc s nimi hnout

-to pro tu věčnou neodbytnou touhu jít ji obejmout.

Než ke Sbohem se nadechne, ať zní mi v uších jenom šum,

vždyť přerušit ji v půli slova byl by holý nerozum…

Vezmi si zpátky moje nohy, vrátím ti i obě plíce,

abych neběžel a nevolal ji jejím jménem…

..nikdy více

Autor callowsick, 16.04.2018
Přečteno 566x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, kudlankaW, ZILA78, ARTeFakty X. Múzy, pavlis, Marcella
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Objevuju... :)

10.10.2018 08:46:40 | ARTeFakty X. Múzy

... smutná slova ...
... psaná skvělým citem ...

20.05.2018 19:07:26 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí