Zatím

Zatím

Anotace: ...

Ve svěle vypadáš krásně
a v noci ještě líp.
I sám Bůh topí se ve Tvé
neskonalé dokonalosti.

Otevíráš dveře do jiných
dimenzí a lepších dnů,
dosud neprozkoumaných
zážitků a snů.

Nikdy se nedívej dolu.
Tancujeme v atmosféře,
moc vysoko nad zemí.
Pád nepřežijeme?

Chodíme po provazech,
držíme balanc (prozatím),
ale není to věčné protože víš,
nikdy nevíš.

Zatím se držíme,
ale létat bez křídel
se nikdy nenaučíme,
jeden bez druhého.

Vem svou šanci
a nepouštěj ji,
dokud Ti nedám
navždy sbohem.
Autor AngelLia31, 16.04.2018
Přečteno 384x
Tipy 2
Poslední tipující: mirecek, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lio - ta je moc krásná!

16.04.2018 14:40:51 | Anděl

Děkuji :)

16.04.2018 17:20:00 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí