tvůj pokoj

tvůj pokoj

Anotace: ...rád jsem v něm pobyl alespon chvíli...

V rozích místnosti
rozechvění,
ukrývají se snad
pavučiny pochybností,
v ráno tísnivé
se mění pouhé smění,
a srdce milující
tvoje srdce hostí.

Život nám v přímkách
průsečíků
určil přesný bod
střetu,
mé rety šeptají
stále stovky díků,
ikdyž kromě tebe,
neuslyší nikdo ani větu.

Za dveřmi Tobě nechal jsem,
u klíčů viset srdce svoje,
pak jen tiše přivřel,
abych jiná neranil,
ikdyž nikdy ne mou,
na věky však budeš moje,
láska
o které jsem
celé žití snil...
Autor chalcedon, 21.02.2007
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

snad ano díky marce--lo

21.02.2007 21:21:00 | chalcedon

i když nikdy ne mou,
na věky však budeš moje,
láska
o které jsem
celé žití snil...

...co dodat...že se to stává, a ta bolest ... snad čas pomůže...

21.02.2007 21:18:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí