Stanice Touha

Stanice Touha

Anotace: :)

stojíš na prázdné zastávce...
poslední tramvaj právě ujíždí...
tupě zíráš, do prázdna...někam
dýcháš si do dlaní-život
sníš své nekonečno
den za dnem....
stojíš a čekáš...
na další tramvaj?
nebuť naivní...
pro tebe, nikdy nebude místo

lístek jsi ztratila ve stanici touha
a odtud, není cesty zpět...
Autor Gwladus, 21.02.2007
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Vždycky je cesta zpět... nebo alespoň dál...

21.02.2007 22:51:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí