Vzdalujeme se

Vzdalujeme se

Anotace: ...

Vzdalujeme se a naše doteky
ztrácí svůj význam a smysl,
jakoby nám už nepatřily.
Nechci dál šálit svou mysl.

Mám otevřené srdce a doufám,
že je ještě šance, byť mizivá,
že zas budeš tou, kterou znám
a nebudeš, Lásko, marnivá.

Je toho moc, co říct a přesto
mlčíme a trápíme se, zbytečně
vše kolem nás utichlo.
A my tu pouze sedíme.

Všechny doteky lásky, které
k tobě zvaly a slova, která tu padla,
se nyní zdají, jako pouhá iluze.
Budeš první, kdo to s námi vzdá?

Stíny na stěnách, naše silulety,
jsou vzdálené od sebe, ale i po tom všem
jedinou, kterou chci objímat jsi ty.
Prosím, znovu za ruku mě vem.

Znovu mi zašeptej, že to spolu zvládnem...
Autor AngelLia31, 18.04.2018
Přečteno 350x
Tipy 11
Poslední tipující: Jean-Paul Simon, Poetik, grázlík, Iva Husárková, Anděl, bogen, mirecek
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Další skvělá báseň. ;-)

04.08.2018 17:17:38 | Jean-Paul Simon

Děkuji :))

04.08.2018 17:21:45 | AngelLia31

Lio.....ráda Tě čtu...

19.04.2018 06:40:34 | Anděl

:))

19.04.2018 06:54:14 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí