samota v chaosu

samota v chaosu

Anotace: samota v chaosu Když láska schází vzpomínky se derou na povrch duše tiše úpí samotou po něze ...

samota v chaosu

Když láska schází
vzpomínky se derou na povrch
duše tiše úpí
samotou po něze
co nevyčteš z knih
i když prach utíráš
pláč i touha s tebou spí
usínáš sám
vstáváš bez sebe
dveře zavřené na tisíc západů
okna slepá bolestí
svítání nevnímáš
je hrozně daleko
myšlenky toulavé
němí svědkové lepších časů
hra prstů pod pokrývkou
pustina bez vody
drsný křik základních pravidel
postoj hodný gigola
když láska schází
i hrdina umírá
Autor život je pes, 18.04.2018
Přečteno 395x
Tipy 8
Poslední tipující: tato22, Frr, BlackSin, Jin&Jang, Iva Husárková, Anděl, Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když láska odchází.......ach - vždy je smutno...

19.04.2018 06:41:44 | Anděl

ne neodchází jen se zapomněla probudit a čeká na svého prince =)

24.04.2018 13:21:43 | život je pes

Trefilas to přesně

18.04.2018 22:47:30 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí