A ta nekonečná bolest vteřin

A ta nekonečná bolest vteřin

Anotace: Sedím na lavičce a čekám Čekám na tebe Čekám na zázrak Nechci s tebou nikam jít Chci se jen dotý...

Sbírka: Příběhy vetkané do básní

Sedím na lavičce a čekám
Čekám na tebe
Čekám na zázrak
Nechci s tebou nikam jít
Chci se jen dotýkat, vzdychat

Zírám do nebe
A ty tu nejsi
Nikde nejsi

Měla bych tě nechat žít
Nemůžu, nechci
Chci tě jen u sebe
Jít spolu ruku v ruce
Letět do nebe
Získat tvé a odevzdat ti své srdce

Nechci se tě vzdát
Nechtít tě znát
Děj se, co má se dít.

Vstávám a jdu řece vstříc
Že chtěla bych ti něco říct
Říct ti to a jít
Nechat tě být
Nechat tě žít

Polib mě a vem mě domů
Chci tebe a lásku k tomu

V loži jsem sama v přítomnosti peřin
A ty nepřicházíš
Jen tikot hodin
A ta nekonečná bolest vteřin
Autor Twinny14, 19.04.2018
Přečteno 554x
Tipy 5
Poslední tipující: grázlík, Spadlá z nebe, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí