Sladká slova

Sladká slova

Anotace: ...

Rychle klesáme k zemi,
padáme do propastí
pak stoupáme, jsme hyperboly
a smutek míjí slasti.

Ztrácí se kouzlo mezi námi.
A já se Tě teď ptám:
Dokážeme překonat změny,
nebo snad ne?

Stále se míjíme a odmítáme
si přiznat, že naše pády,
nemají žádného konce,
ale dnes je pouze teď a tady.

Poslední chvilka osamotě.
Poslední polibek a já se ptám
jestli se stále milujeme,
a ty říkáš - že ne.

Udělám jeden krok k Tobě,
Ty se mi zas o dva vzdálíš.
A já se už jen ptám:
Není to to, čeho jsme se tak báli?

Chci Tě zas chytit za ruku,
stisknout tě v náruči,
šeptat ty sladká slova,
která Tě vždy potěší.
Autor AngelLia31, 19.04.2018
Přečteno 800x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Nespavec, Jan Urban, grázlík, Šípková Růženka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pády jsou od toho, aby je vystřídaly vrcholy :)

05.06.2018 17:26:52 | Nespavec

Moudrá to slova :)

05.06.2018 20:41:34 | AngelLia31

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí