Smajlík

Smajlík

"Vypadám jako smutnej smajlík."
"Na to jsi málo žlutá," řekl jsi.
A mě se z toho roztřásla ruka
a první slza skápla z pod řasy.

Občas to bývají muka
žít vedle tebe a sebe neztratit,
ve chvilce extázové vlny,
vzápětí bolest druhému oplatit.

Někdy jsme jako Sid a Nancy,
ale ne s kudlou v břiše,
ale v srdci.

Dva nemotorní milenci - to jsme my.
Autor Philosophic Theory, 22.04.2018
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí