Květy třešní

Květy třešní

Anotace: -

Prší
Květy třešní
S příchutí sladký naivity
Lidi slibujou si lásky na věčný časy
Dost z nás už ale ví
Že jaro netrvá věčně
A stejně
Přičichnem k nim znova
Autor manon_87, 23.04.2018
Přečteno 401x
Tipy 1
Poslední tipující: Twinny14
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí