L

L

Anotace: Ale stejně to pořád bolí.

Jen pohled a dotyky tvé ustaly
tím jsem ztratila svou sílu,
Lásku životu
a nahradila ji láskou
k někomu,
kdo ji nechce.

Milovat občas znamená umřít
uvnitř nitra,
spálit si srdce v bolesti
ze strachu, co přijde zítra.

A i tak je ta bolest krásná
jako poslední pohled na hvězdy,
poslední totální duševní zkáza,
poslední vzpomínka
na noční neřesti.

Pořád bych chtěla tvou ruku
na mé tváři,
třeba i poslední dotyk na prsou.
Pořád tě líbat, zatracený lháři.

Pořád tě milovat.

Ale už NE.
Už prostě nechci
chtít.
Autor Philosophic Theory, 23.04.2018
Přečteno 366x
Tipy 8
Poslední tipující: Kent Noklieny, grázlík, Kapka, bogen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ACH NADHERNY STYL PSANI.......NESKUTECNYYY

23.05.2018 22:23:38 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí