Lásko má

Lásko má

Anotace: Další báseň

Sbírka: Lásky čas

Miluji tě tak moc
že pro tebe den proměním v noc
A že je to pravda je mi nebe svědkem
I když se ti někdy nezdá jsem přeci jen člověkem
Tak slyš lásko má
mé srdce žádná jiná nemá
Protože si jak oheň
tolik síly a krásy v něm
I když lžeš že to tak není
si jak oheň tak krásný a jasný
Si jak noční obloha tak tichá
však krásu v sobě schovává
Kůže jak bíly sníh
ztrácím se v očích tvých
Si nádherná v šatech havraních
s vlasy z nití zlatých
Tak znovu slyš lásko má
že na tě nikdo nemá
Autor Discord, 26.04.2018
Přečteno 533x
Tipy 1
Poslední tipující: KeepTheFlameBurning
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí