Slova Lásky

Slova Lásky

Anotace: Slova lásky mi plynou ze rtů, ty je však neslyší...

Slova lásky mi plynou ze rtů,

ty je však neslyšíš, 

prý pro Tebe nejsou důležitá

Dál se ptám, co Ti můžu nabídnout,

snad jen svou Lásku ve svém srdci ukrytou

 

Jsi poklad můj, který jsem ve svém životě hledala,

a Tobě ho objevila

Jsi sen můj, protože se mi o Tobě každou noc zdá


Hříšné myšlenky na Tebe mám,

zavřít oči stačí, a už Tvé sladké polibky na mých rtech splynou

Klidně mě sváděj, Tvému kouzlu snadno podlehnu


Připomeň mi, jaké to je, slyšet Tvá Slova Lásky z Tvých úst,

která jsou dobře známá

Počkej chvíli nech mě popadnout dech,

abych se Tvými slovy Lásky neudusila


Tvoje rty se hýbou, vím, co chtějí vyslovit,

já však nic neslyším, asi jsem hluchá


Pamatuj si, že žádný čas nemůžeš zastavit ani vymazat

Čas je neúprosný hráč, protože někdy hraje proti nám

Slyším šeptání ve své mysli,

jsou to slova Lásky pronášena Tvými ústy



Autor Misha, 29.04.2018
Přečteno 432x
Tipy 3
Poslední tipující: grázlík
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi neskutecnaaaa hihi

24.05.2018 12:18:50 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

děkuji a další nová dílka přibydou:-)

26.05.2018 13:29:51 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí