poslední výkřik do snu

poslední výkřik do snu

Anotace: Poslední výkřik do snu proč jsi mě připoutal se ptám odpovědi se určitě nedočkám tak jako tvého...

Poslední výkřik do snu

proč jsi mě připoutal se ptám
odpovědi se určitě nedočkám
tak jako tvého pohlazení
které již nečekám
nejsem pes a ty můj pán
sice se občas ptám
proč chtěl jsi mě srdce vzít
nebo dát cukr
když za zády schovával jsi bič
ty časy v nenávratnu
tak jak jsem chtěla jsou
ustojím
žes nebyl to ty
ale čaroděj-tvé druhé já
co duši moji chtěl
v očích tvých nebe
v hlase víno s medem
pelyněk měl skrýt
proč ptám se stále
když vím
odpovědi se nedočkám
ve snu neplatí
má dáti dal
sen nezneužil pouze využil
neskonalé naivity
holky schované do ulity spánku
Autor život je pes, 29.04.2018
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí