Žij stále se mnou, lásko

Žij stále se mnou, lásko

Anotace: Život mi splnil přání mít Tě, s Tebou se to, co si přej...

Život mi splnil přání mít Tě,

s Tebou se to, co si přeji stává skutečností

Každou noc sním o tom, 

že se vzbudím a uvidím Tě vedle mě spát

Je to požehnání, kvůli Tobě se cítím v klidu


Uvidím Tě a smutek odejde, 

místo toho radost přijde

Mám-li Tě, jsem šťastná a nepotřebuji více

Chtěla bych, aby tato láska trvala navěky,

protože v mém nitru působíš kouzly

a ty prochází mou kůží, 

protože po Tvém boku se cítím jako v nebi


Žij stále se mnou, lásko,

protože s Tebou se cítím šťastná

Žij stále se mnou, lásko,

ty mi dodáváš odvahu, co mi chybí


Tvé oči mi umožňují spatřit jiný svět

se vším i s Tvými chybami a tak Tě víc miluji

Nevadí, když jsi,daleko, to, co cítím, je silné,

protože v mém nitru působíš kouzly,

a ty prochází mým srdcem


Žij stále se mnou, lásko,

protože mi dáváš naději, kterou jsem hledala

Nemohu to vydržet, musím to povědět,

je to něco, co jde mimo mě

A vím, že když mé tělo pomlčí,

mé srdce se rozskočí


Život mi splnil přání mít Tě,

a proto ŽIJ STÁLE SE MNOU, LÁSKO

Autor Misha, 01.05.2018
Přečteno 425x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné...

02.05.2018 18:50:40 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí