Jsi

Jsi

Anotace: .

Jsi princezna
tak nebuď smutná
Úsměv ukaž, co ti sluší
Jsi líbezná
Jak perla u dna
A snad tě tohle rozruší

Jsi památná
Jak sopka etna
svou osobností vše přehluší
Jsi tajemná
Jak hluboká studna
Co mi vždy srdce rozbuší

Jsi překrásná
Jak jarní rosa
Co se třpytí v pavučině
Jsi úžasná
V mých snech běháš bosa
O půlnoci po mýtině
Autor najrob7410, 02.05.2018
Přečteno 499x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krasny

04.05.2018 05:12:09 | vlcatko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí