Skupina

Skupina

Anotace: Výjimečně mě nic nenápadá, byla jsem lásko tenkrát mladá.

Prý jsem Tvá krevní skupina,
šeptals mi večer u vína,
ruka pomalu jezdila,
po stehně směrem do klína.

Pak si mě pozval na kávu,
vtipy si sypal z rukávu,
oblečen byl si pomálu,
triko na krku jak šálu.

Půlnoc pomalu odbila,
když zábrany jsem ztratila
a k Tobě jsem se přivila,
jak žlutá růže ztepilá.

Ruce jsme měli spletené,
jak dva čtyřlístky jetele
a tělo láskou zmámené,
hřálo jak sluncem spálené.

Budím Tě ráno, puls Ti tiká,
byla to lásko vážně klika,
zbyla jen lahev nedopitá,
dvě srdce láskou z boků krytá.
Autor grázlík, 05.05.2018
Přečteno 369x
Tipy 7
Poslední tipující: Pelican, Móny, mirecek, Anděl, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

grázlíku Vy jSTe skvělá,
skláním se před Vámi v půli svého těla.

06.05.2018 22:58:35 | mirecek

Tak pozor na přelomení, nic tak zvláštního to zas se mnou neníO:-) O:-)

07.05.2018 16:56:30 | grázlík

Ráda jsem četla a líbí se mi...

05.05.2018 13:04:32 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí