Snad chápu to mlčení

Snad chápu to mlčení

Anotace: Vznešené He

Vznešená He,
hrdý na tě jsem.

Pravdu-li říkáš,
srdce tvé zná.
Jistě na mne vyzáříš,
vše co pravda "Pozná".

Nebudu zlovolný,
na své "Boha milovat".
Považuji za dobré,
jaká jsi tě milovat.

Říkám si "naděje",
skutečnost ji jedině třímá.
Není žádného nástroje,
co před pravdou by dlouze utíkal.

Proto vznešená He,
chci znát "proč tvé mokré oči".
Vše zůstalo nevyřčené,
já pochopil jsem... Pochopil...
Autor RešHeNúnHe, 22.02.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí