zvláštní vůz

zvláštní vůz

Anotace: ...ani nevím proč se mi zdál takový sen ,ale lhal bych že nevím JÁ VÍM A I ONA VÍ

.....
léta již spravuji rozbité vozy,
však přijel k nám jeden zvláštní snad na zakázku,
hádal jsem hloubavě co asi vozí?
jestli jen vzpomínky nebo snad lásku?

pročpak sem přijel a proč zrovna u mě
vyžádal mě si tu na opravu
leštěný skelet jsem pohladil jemně
a on mi přivezl od Tebe zprávu!

myslel jsem ,že přistál tu, že něco mu chybí,
většinou takto se to i děje
a on mi však promítnul ve mě mé chyby,
ještě teď výčitkou se srdce mé chvěje!

vidím tu před sebou jenom tu chvíli,
raději skočil bych parkurem v čase
dvanáct let schovaných teď jenom do vteřiny,
bezpečně roztřáslo klid v mojem hlase!

teď už jsem pochopil, proč on je tady,
aby mi pomohl a ne já jemu
uklidit ze srdce všechny ty vady
a až s ním poletím/tam mezi hvězdy/,
abych už neměl nikdy trému!

vím, že se nesmím ptát, však chci alespon jednou,
odpověď jedinou teď na otázku,
může se přece stát, že duše se navěky sejdou?
když dají celá svá bytí v sázku?

...
Autor chalcedon, 07.05.2018
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dát duši v sázku, to odvahu si žádá,
když ztratit můžeš vše, co drahé ti jest,
miluješ mne víc, však jistota žádná,
že vůz neveze Ti jen klam a lest...

Do dlaní svých vlož srdce mé rozbité,
hýčkej a obvaž jej, ať může bít,
láskou a radostí v třpytu hvězd ukryté,
v souhvězdí Jižní Kříž pak spolu smí žít.

09.05.2018 22:15:13 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí