Neopětovaná láska

Neopětovaná láska

Anotace: Jedna básnička z mého zlomeného srdíčka

Všechny tyto stránky popsané jsou,
zaplněné slovami a rýmy,
tou převelikou láskou mou.

Jenže k čemu je láska když není opětována,
zbytečný žal a trápení,
a tak moje stěna je krvácejícím srdcem vymalována.

Proč je to pořád to samé?
Štěstí, zklamání, hlava mi z toho jde kolem.
Proč už naše těla vedle sebe neleží nahé?

To je otázka kterou si stále kladu,
dnem i nocí..
Tak mám snad nějakou vadu?

Odpovědi už se mi nedostane,
neozveš se, nemáš zájem,
tak rychle zapomněl jsi na mne.
Autor vondrovska, 07.05.2018
Přečteno 490x
Tipy 5
Poslední tipující: grázlík, Jan Urban
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..Ach..jsi neskutečně silná osobnost...

07.05.2018 17:21:56 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

Moc děkuji za názor❤️ Potěšilo mě to.

07.05.2018 21:22:05 | vondrovska

OOOOOOO:)

07.05.2018 21:49:11 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí