Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: Bylo těžké tě poslat pryč, ale já ti dala všechno, tys mi nedal nic.


Ty
My dva a naše světy

Všechno se to rozpadá
Jako růže květ naše láska uvadá
Bojím se, že už to nebude
Že z naší lásky, už nic nezbude

Co teď děláš? Kde vůbec jsi?
Mám se ozvat ti?
Chci zas cítit vůni tvou
Jak se v rytmu hudby, propojí s tou mou

Vidět tvůj úsměv, tvé krásné oči
Chci ať mi zas tvá duše do mého světa vkročí
Ta nevinnost, ta slast
Ale teď, je to všechno jedna velká past

Avšak jsem byla já ten kdo to ukončil
Protože ty bys mé trápení nikdy neskončil
Spojení dvou mladých duší
Přeji si, ať už ten žal někdo utiší
Autor vondrovska, 08.05.2018
Přečteno 447x
Tipy 1
Poslední tipující: grázlík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí