Hľadanie slnka v hmlách, Hriech

Hľadanie slnka v hmlách, Hriech

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy ľúbosti

HĽADANIE SLNKA V HMLÁCH

Vzťah.
Prekročený prah
lásky v hrách.

Bez otázok.
Odpovedí.
Piť zo seba, keď telo smädí.

Telo telo hostí do sýtosti.
Bez očisty spovedí.
Bez prísah.

Bez zmluvy vernosti
čistoty, svätosti,
manželstva stálosti,
istoty z Istoty...

Bez snáh.
Vzťah.

Hľadanie slnka v hmlách.



HRIECH

Kráčame spolu
z brehu dolu.
Už.

Poznačený každý
lúčime sa navždy.
Nuž?

Ty nie si moja žena
ty nie si môj muž.

Plač?
Smiech?
Hriech.
Nech.

Láska túž, túž.



Anna Vodičková
Autor annav, 09.05.2018
Přečteno 429x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí