Andělská

Andělská

Anotace: Trochu "jiné" vyznání ..

Jako Egon Schiele,
je z tebe šílená.
To jsou ty chvíle,
jen ty víš co to znamená.
budeš jejím malým princem,
ona tvojí liškou.
Na dveře píše fixem,
že jsi osobou blízkou.

Když té před tím písničku,
tobě celý muzikál.
Když té před tím básničku,
tobě celý recitál.
Když té před tím večeři,
tobě celou hostinu.
Jsi nejcennější umění,
ten nejsladší z omylů.

Že jsi tak nějak andělská,
jak krásná brána nebeská.
Že ulice jsi Pařížská,
ze štěstí jsi želízka.
Autor bebee, 09.05.2018
Přečteno 462x
Tipy 1
Poslední tipující: Bartika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí