Imelo, Čierny fľak

Imelo, Čierny fľak

Anotace: imelo=jmelí

Sbírka: Pravdy ľúbosti

IMELO

Som imelo.
Ty si strom.
Priľnul som ti na telo
celý som v ňom.
Kvitnem na bielo
ako vred.
Som liek i jed.
Oboje.

Sajem z teba život
z rozmarnej svojvôle.
Som imelo.
Parazit.
Môžem z teba žiť.


ČIERNY FĽAK

Šepkal si:
láska moja, hviezda jasná,
nedosažiteľne krásna, trváca.
Naveky.

Láska z rany krváca
a ty si tak ďaleký.

Našu hviezdu zastrel mrak.
Nebo je bez nej čierny fľak.


Anna Vodičková
Autor annav, 12.05.2018
Přečteno 427x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí