Úterní setkání

Úterní setkání

Anotace: Z lásky

Jsi krásná žena
Co nebyla mi zaslíbena
A máš pravdu že jsem muž
Možná bych měl říct už
Už přestaň svý rty skrývat
Začni ty mý líbat
Už chyť se mých ramen
Ať ten nahoře může říct ámen
Autor paradaj, 15.05.2018
Přečteno 439x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Anděl, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí