Jedním prstem

Jedním prstem

Anotace: Prý unikám před sebou, V autě cestou, necestou, Nás nikdo nezastaví, V nás ve vteřině šílenství se zrodí, Opilý řidič je veselý vrah, Něco na tom bude, možná je to tak, Jako opilý koráb s tebou na širým moři, Mezi stehna ruku svou..

 

Prý unikám před sebou

V autě cestou necestou

Nás nikdo nezastaví

V nás ve vteřině

 Šílenství se zrodí

 

Opilý řidič

Je veselý vrah

Něco na tom bude

Možná je to tak

Jako opilý koráb s tebou

Na širým moři

Mezi stehna ruku svou

Rád ti vložím

 

Jinak jsem úplně střízlivej

Jako opilý koráb zamilovanej

 

A jedem spolu dál

Stoupáme ke hvězdám

Ani tam nezastavím

Tam na tebe všechno vsadím

 

Utopený věci vyplouvaj

Pudy, city a mnohem víc

Všechno, co na terapiích

Já nechtěl vůbec říct

 

Naplavený věci trhaj hráz

A stejný pocity hluboko

Zasunutý máš

 

Když něžně tu kreslím

Jedním prstem

Když do klína ti vplouvám

Divokým prstem

A jedu s tebou dál

Až tam

Kde mlhu a zlatý kruhy

Protínám

 

Marný je slasti vzdorovat

 Život musím přejmenovat

 

Když něžně tu kreslím

Jedním prstem

Když do klína ti vplouvám

Divokým prstem

 

Jinak jsem úplně střízlivej

Jako opilý koráb zůstanu

Tvůj

Tvůj a Nespoutanej

 

(Hanuš Šparlinek, 17.5.2018)

Autor Hanuš, 17.05.2018
Přečteno 315x
Tipy 5
Poslední tipující: Anděl, Iva Husárková, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí