andělská

andělská

Anotace: Kdybych jenom věděla, Co to s tebou udělá Přišla bych za tebou V tenoučkých šatech anděla ...

Kdybych jenom věděla,
Co to s tebou udělá
Přišla bych za tebou
V tenoučkých šatech anděla

A kdybych ještě věděla...

Třeba tak nechat šaty z ramen svézt
V dlaních nechat svá ňadra jen tak kvést

Být andělem,

Pak bych věděla
Že se to běžně nedělá

A zatím, co píšu tyhle sloky
Mé šaty mi něžně hladí moje boky

Můj Bože, co teď s tím?
Mé šaty mi něžně hladí horký klín

A tak tu stojím

S nevinnou tváří anděla
Trochu se stydím

A dobře vím,

Že bych neměla ...
Autor Eskantela, 19.05.2018
Přečteno 400x
Tipy 6
Poslední tipující: Druid, Anděl, grázlík, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné...

20.05.2018 13:06:33 | Anděl

milé..moc..ST* :-D* :-))*

19.05.2018 15:41:08 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí