proč jsi zemřela

proč jsi zemřela

Anotace: pro mojí jedinečnou kamarádku

proč jsi mi nevěřila?
když i slib jsem ti přiložil
proč jsi mě začernila?
když to byla slova ploucí z upřímnosti
proč jsi se zabila?
když jsem tě miloval
proč jsi zemřela?
když šťastný život jsem ti sliboval

proč tu nejsi?
jsem tak sám..
prosím, řekni mi,
že tohle je jen sen, co se mi včera večer zdál

kde jsi?
kde tě mám hledat?
miluji tě, miluji..
co teď s tou láskou mám dělat?

slzy všude,
nohy a ruce se mi klepou
kde jsi, chybíš mi..
proč mi chybíš, proč tu nejsi
otázky se zas hrnou..

lépe jsi na tom byla,
tak jsi to říkala..
tak proč mi teď přišlo deset zpráv od cizinců,
že jsi to nedala?

kde jsi?
nebe, peklo, země,
v srdci mém?
někde ses ztratila,
vím, že nalézt se ještě můžeme..
a proč?
protože láska vždy zvítězí! že
naše láska, šahajíc až za smrt,
tohle všechno vydrží..

proč jsi odešla tak brzy?
když celý život před sebou jsi měla..
proč jsi to tak uspěchala?
když smrt jediná jistota byla...
Autor aiden, 20.05.2018
Přečteno 482x
Tipy 9
Poslední tipující: Z nitra, grázlík, Šípková Růženka, Iva Husárková, Jasmin de Paris
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posílám lásku do nebes a na naši matičku Zemi, aby jsi to přečkal. Čas je relativní, duše nesmrtelná. ST*

22.05.2018 09:26:16 | Šípková Růženka

je mi to líto :-((

21.05.2018 09:39:52 | Iva Husárková

To mě mrzí. Upřímnou soustrast :-(

21.05.2018 02:16:57 | Jasmin de Paris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí