Tisíckrát

Tisíckrát

Anotace: Z lásky

Tvý číslo sem si smazal asi tisíckrát
Co naplat když mě můj mozek nemá rád
Říkam si jestli nejsem jen idiot
Kerýmu utrpení příde vhod

Ne slyšel sem už asi tisíckrát
Co v Tvejch očích vidím tak strašně rád
Přece nejsem takovej idiot
Co lásce příde tak strašně vhod

Tvuj úsměv mě zachránil už tisíckrát
Vim že mě má děsně rád
Jo sem děsnej idiot
Že nechal sem Tě říct sbohem to bude vhod

Teď skládam tu pitomý veršíky
Jak Ty po večerech svetříky
Krotim v sobě zvíře
Který miluje Tě. K nevíře.
Autor paradaj, 23.05.2018
Přečteno 430x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, grázlík, knihomolka, Kett, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí