On byl, je, bude..

On byl, je, bude..

Anotace: Poděkování Péťovi za neuvěřitelně krásný 2 roky života s ním..

ON BYL osa mého světa, to ON BYL můj kousek světla.
ON BYL ten, jenž mě svedl, ten, co by mi i modré z nebe snesl.

ON JE ten, na něhož zapomenout nejde,není to jen blud, co za moment přejde.

ON JE ten stín, co mě všude doprovází, ON JE můj měsíc, co mi v noci schází.

BUDE tu už navždy, ale ne jen pro mě, tak nebuď sobecká a ber to skromně!

ON BUDE od teď v každém mém pohybu, BUDE ve mně, bez něj se už nehýbu...
Autor Niké, 22.02.2007
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zase bude dobře:-)

01.03.2007 18:43:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí