Směruji myšlenky na něj

Směruji myšlenky na něj

Anotace: Cítím tvoje doteky stékat po těch mých Je to jak tenkrát poprvé Koukáš na mě tak bezmocně Voláš o...

Cítím tvoje doteky stékat po těch mých
Je to jak tenkrát poprvé
Koukáš na mě tak bezmocně
Voláš o pomoc, zrovna mě

Otáčíš se neustále
Jako bys mě hledal
Proč bych si nepřála najít
Tebe, mě a nějaký portál

Coby nás poslal daleko
Třeba někam na Bali
Kde bude jen my dva
A zbytek světa někde v dáli

Miluju ten pohled
Mohla bych v něm žít
Možná jen na dotek
Slyším tvoje srdce bít

Jsi to, po čem toužím
Bez koho nemůžu spát
Na tebe čekám v dálce
O tobě si chci nechat zdát

Je to zlý?
Že to cítím?
Že moje srdce bije nahlas
Kdykoliv si v mé blízkosti
Jako bych dostala hlad
Hlad na tvé tělo
A na tvůj usměv
Možná to je ono,
Co mému životu dodá směr

Nejsi moje všechno
A budoucnost s tebou neví kam
Ale moje srdce v tvé blízkosti
Bije na poplach

Zvoní jako kostelní zvon
Který odbíjí půlnoc
Možná to je ten důvod
Proč je toho na mě tak moc

Že chci tvoji pozornost
To už dávno víš
Jenže mě už nebaví
Vidět jak všechnu dáváš ji

Ona si tě nezaslouží
Ona tu nebude věčně
To já jsem ta
Která zůstala stát uprostřed deště

Tam kde jsi ty
Chci být já
Tam kde jsi ty
Chci svým domovem to místo zvát

Chci být na každém zápase, když to bude možné
Chci být tvá opora
Tvoje štěstí
Řekni mi proč ne

Lidi mi říkají, že bych to neměla cítit
Že bych měla utéct
Ale proč mám skrývat něco
Co cítíš taktéž.
Autor Klér, 24.05.2018
Přečteno 338x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrá snaha ale ...
Myšlenky ty nejde spálit ...

24.05.2018 19:21:08 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí