Rozbil som sen

Rozbil som sen

Anotace: ...

Sbírka: Pravdy ľúbosti

ROZBIL SOM SEN I.

Akoby stiekla z krvi.
Viem, bol som v nej prvý.
Na zemi leží zlomená.

Poškvrnený som jej krvou.
Bola mojou ženou prvou.
Na čele mám hriech Kaina.

ROZBIL SOM SEN II.

Už nie panna, ale žena.
Mojou vášňou premôžená.
Dievča. Húsky so mnou páslo.

V jej očiach hviezdy, slnko zhaslo.
Láske som hodil na krk laso.


ROZBIL SOM SEN III.

Rozbil som lásky Sen.
Dnes.
Zmätok, strach, stud, des.
Dosiahli sme útes
v plači.

Jej vienok zelený
boľavý, ranený
nás krvou značí.


Anna Vodičková
Autor annav, 30.05.2018
Přečteno 452x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí