Když

Když

Anotace: Z lásky

Když chceš pro někoho dejchat
Polárku pro něj z oblohy šlohnout
On ti řekne že musíš ho nechat
Že záda musíš vohnout

Když vidíš jak se s tebou směje
Polárka vám na cestu svítí
On se pak bolestí chvěje
Žes mu dal část svýho bytí

Když seš původce radosti i bolesti
Polárko kurva poraď co s tim
On chce abys zmizel v tichosti
Žebram ať jenom špatně snim

Když musíš dát sbohem
Polárko selhali sme voba
On neví že je bohem
Že jsi jeho nádoba

Ne neni to On, ale Ona. Žena. Láska. Kráska. Tmavovláska. Souhláska? Ne, už jen samohláska.
Autor paradaj, 30.05.2018
Přečteno 395x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Frr, Iva Husárková, Pavlina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí