tak řekni mi, že ano

tak řekni mi, že ano

Anotace: Tak usměj se a řekni mi že ano Které už na rtech nedočkavě čeká

Tak usměj se a řekni mi že ano
Které už na rtech nedočkavě čeká

Na strunách loutny je krásně rozehráno
Po sklence vína na stůl kapka rosy stéká

To není rosa, to jen slza z oka ven se dere
A za ní druhá..třetí...pátá...

To as jak loutna do dlaní se bere
První tón do srdíčka chvátá

Jak tichá píseň, která je slyšet z dáli.
Tak známá, jakoby jsme odedávna znali

Tak vzácná je..když slyšíš srdce-struna
Pod prsty hráče Času

Slyšíš, jak vesele pláče?
A štěstím si zoufá a vzdychá

Mám ráda toho,
který mým dechem při polibku dýchá
A dlaní od lásky zkoumá
zda je láska živá

To, co krásné a něžné je
Málo-kdy snadné bývá

Tak usměj se, a řekni mi že ano
Na strunách lásky je krásně rozehráno
Autor Eskantela, 30.05.2018
Přečteno 364x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, danaska, Pavlina
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úžasná ST :-))

31.05.2018 06:44:12 | Iva Husárková

Nádherné, obsahem i formou. Ráda dávám ST.

30.05.2018 21:07:02 | danaska

Krásná...

30.05.2018 20:07:32 | Pavlina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí